پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۷ تیر ۱۳۸۶، ۲۱:۱۶

لاریجانی در دیدار اساتید عراقی:

وحدت میان شیعه و سنی مردم عراق را به ساحل نجات می رساند

وحدت میان شیعه و سنی مردم عراق را به ساحل نجات می رساند

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت : وحدت میان شیعه و سنی و استقامت در راه خدا، بزرگترین عاملی است که مردم عراق را به ساحل نجات خواهد رساند.

به گزارش خبرگزاری مهر، شماری از اساتید و نخبگان دانشگاهی عراق عصر امروز در یک دیدار صمیمی بادکتر علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی و عضو شورای انقلاب فرهنگی کشورمان دیدار کردند.

در این دیدار نحوه تعاملات علمی و دانشگاهی ، تبادل استاد و دانشجو، استفاده از فرصت های علمی و مطالعاتی و بهره گیری از توانمندی های علمی و پژوهشی جمهوری اسلامی ایران مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان آمادگی همه جانبه جمهوری اسلامی ایران را در برقراری امنیت عراق، پیشرفت و رسیدن به استقلال رامورد تاکید قرار داد و خطاب به اساتید و نخبگان عراقی اظهار داشت: عراق کشوری با منابع عظیم انسانی و ذخائر انرژی است و می تواند به سرعت راه توسعه را پیموده و به یک کشور پیشرفته در منطقه تبدیل شود، اما اشغالگران پس از چهار سال اشغال به جای پرداختن به امنیت سازی، با ایجاد اختلاف بین شیعه و سنی ، چشم طمع به منابع عراق مظلوم داشته و به دنبال سیطره بر آن هستند.

 

 

کد خبر 514461

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha